July 4, 2008

Η εισβολή

Η μέρα κυλούσε ήσυχα, με τους χαλαρούς ζεστούς ρυθμούς του ελληνικού καλοκαιριού. Όλοι ήταν απασχολημένοι, κάποιοι σε δουλειές, κάποιοι με διαβάσματα, κάποιοι άλλοι πασαλειμμένοι με λάδια έπαιζαν ρακέτες στις κοντινές παραλίες..Κανείς τους όμως δεν περίμενε αυτό που επρόκειτο να συμβεί.
Δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση...Δεν υπήρχε κανένα σημάδι,κάτι που θα μπορούσε να τους προετοιμάσει έστω και λίγο...

Ένας μόνο ήξερε...Ο Μ. Το βάρος της γνώσης αυτής τον πλάκωνε, ένιωθε οτι είναι υπεύθυνος για την μοίρα των υπόλοιπων, όλων αυτών που αγνοούσαν αυτό που ήδη είχε αρχίσει να συμβαίνει. Ήξερε οτι με κάποιον τρόπο έπρεπε να σταματήσει την ΕΙΣΒΟΛΗ...της ΝΣΚ...στο ιστολόγιο του!!!
Ε και πήγε στο Σύνταγμα και έβγαλε μια φωτο με τη φάτσα του και την πόσταρε ενόσο καθόταν στο παγκάκι...
Μετά απο αυτό ήξερε οτι η Ν. δε θα έγραφε ποτέ στο μπλογκ του...
Ήξερε τόσο καλά την ψυχοσύνθεση της, τις απόψεις της και τα πιστεύω της που με αριστοτεχνικό τρόπο, με τη χάρη ενός επιδέξιου παίκτη του γκόλφ και τη μαεστρία ενός κηπουρού που παίρνει θάμνους και δημιουργεί παραδείσια πουλιά και τσιπούρες απέφυγε την εισβολή...Χωρίς να υπάρξουν θύματα, χωρίς να χυθεί στάλα αίμα ο Μ. τα καταφερε για άλλη μια φορα...

Διοτι η ΝΣΚ απλά δεν παίζει να ποστάρει σε ένα μπλογκ που είναι πτυσσόμενο μεταφερόμενο και τοσο μα τοσο γκικυ!!!!!!!!!

2 comments:

Markos said...

Greetings, human.

Καλώς σε βρήκα ΝΣΚ μου!!! Περιμένω και άλλα post, μήπως έτσι έρθει στα ίσα του λίγο το κακόμοιρο τούτο μπλόγκι.

(Έχε επίσης υπ'όψιν σου πως, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, οι επόμενες αναρτήσεις μου είναι πιο πιθανό να αφορούν πεταλούδες, ροζ συννεφάκια & μελισσούλες που επικονιάζουν λουλουδάκια παρά geeky χρήσεις του κινητού μου... Ως εκ τούτου θα χρειαστώ λίγο από τον κυνισμό σου εδώ μέσα :P )

Anonymous said...

Μμμμμ ναι...Θα επιβαλω για αλλη μια φορα την ταξη...
Εκτος αν μου σκασουν κ εμενα πεταλουδιτσες κοτοπουλακια κ καταπρασινες σαυρουλες-αν και δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια περιπτωση...
ΝΣΚ